Serviceaftale

Du opnår endnu flere fordele ved at tegne en serviceaftale om et årligt eftersyn på alle maskiner, og du kan vælge den serviceaftale, der passer til netop dine behov:

Se mere her

 

Serviceeftersyn

Få et serviceeftersyn på din printer, fax eller kopimaskine og undgå unødvendige nedbrud.
Du kan bestille et lille eller stort eftersyn til fast pris, hvor din maskine bliver renset og får skiftet diverse sliddele som pick-up ruller, fuser enhed og lignende.

Se mere om priser her 

 

 

 

 

 

 

Om IT & Printerservice

Vi er et mindre firma, der yder it-support til både erhvervslivet og private. Vi udfører reparation, installation, systemopkobling og giver gerne instruktion i, hvordan du bruger din hardware. Vores primære ekspertise er inden for HP, Canon og Konica Minolta-produkter, men vi tilbyder også support af andre mærker.

Hos IT og printerservice lægger vi vægt på altid at yde en god og venlig service og overholde de aftalte tilkaldetider samtidig med, at vi er meget prisbevidste på vores kunders vegne - uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Du får altid en optimal ydelse og service hos os.

Vores teknikere har flere end 15 års erfaring, og du er derfor sikker på en professionel service og god rådgivning om, hvorvidt en reparation kan betale sig, eller om du er bedre tjent med at investere i nyt udstyr.

Vi kører over alt på Sjælland og Lolland-Falster.

Med venlig hilsen og på gensyn

IT & Printerservice

Margrethe Allé 54
2690 Karlslunde

Telefon      30 48 54 00
Mail            kundeservice@itogprinterservice.dk

CVR-nr..    25692098
Dansk Bank, Reg nr. 3409 Konto nr. 10464838