Personlige data

Ejeroplysninger og dataansvarlig

IT & Printerservice
Tigervej 27B
4600 Køge
Cvr nr. 25692098
E-mail: kundeservice@itogprinterservice.dk
Indehaver: Nikki Bertelsen

Denne persondatapolitik gælder for alt, vi opsnapper om dig, når du:

  • Bruger itogprinterservice.dk
  • Sender mail til os
  • Kontakter os via telefon eller kontakt formular

Disse persondata gemmes
Vi gemmer kun de data, vi har brug for, for at levere den ydelse, du efterspørger, samt sende faktura.
Dette vil være:

  • Firmanavn og adresse
  • Telefon nr.
  • E-mail adresse
  • Din type maskine
  • CVR nr.
  • EAN nr.

Der vil alene være tale om oplysninger, der betegnes som ikke-følsomme persondata.

Retten til at blive glemt
I følge EU’s persondataforordning har du retten til at blive glemt

Undtagelser for sletning af oplysninger.
Ifølge bogføringsloven §10 skal vi opbevare fakturaer i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører.
Materialet er opbevaret  inden for EU.

Disse persondata deles med andre

Når du surfer på sitet, kan der blive samlet anonyme data om dig. Disse data kan blive delt med Google Analytics.
itogprinterservice.dk sporer ikke brugerne på nogen måde og opsamler derfor ikke data, men da sitet er bygget på en WordPress-platform, kan der ske en opsamling, som vi ikke kender noget til.

Persondata
Persondata deles op i to grupper nemlig følsomme persondata og ikke-følsomme persondata.
Ikke-følsomme persondata er for eksempel navn, telefonnummer, email-adresse, fysisk adresse med mere.

Følsomme persondata er typisk information om helbred, religion, økonomi med mere.
Vær generelt opmærksom på ikke at sende følsomme persondata på mail, sociale medier og så videre. Det er ikke sikkert.
Et billede kan indeholde følsomme oplysninger – fx gps-oplysninger om, hvor det er taget. Disse informationer bør slettes, før du bruger det.

itogprinterservice.dk samler ingen følsomme persondata om brugerne.
Såfremt fortrolige oplysninger modtages – fx via uopfordret jobansøgninger – bliver de hverken gemt eller delt med andre.

Det gør du, hvis du vil have dine data slettet
Du har ret til at få data slettet eller rettet. Kontakt os, så sørger vi for at slette hurtigst muligt.

Cookies
itogprinterservice.dk anvender ikke cookies.

 

Luk menu